5

Motorstarters

SIRIUS Sterdriehoek Contactoren

Voorgemonteerde combinaties van contactoren tot 90 kW, op maat geassembleerd uit afzonderlijke contactoren tot 710 kW.

SIRIUS softstarters

De beste oplossing wanneer direct-on-line of ster-driehoek starten niet voldoet, bijvoorbeeld vanwege problemen door hoge mechanische impact op de machine of spanningsfluctuaties van de voeding.

SIRIUS compacte motorstarters

Met een breedte van slechts 22,5 mm start en beschermt hij motoren tot een vermogen van 3 kW. Er is een direct en omkeerstarter verkrijgbaar, zowel standaard als fail-safe.

SIMATIC ET200SP Motor Starters

Met een breedte van slechts 30 mm krijgt u een compacte en krachtige motorstarter voor motoren tot 5,5 kW. Volledig geïntegreerd in het SIMATIC ET 200SP distributed I/O systeem en beschikbaar als direct en omkeerstarter zowel standaard als fail-safe.

Sinamics Frequentieomvormers

Variabele snelheden met standaard prestaties en industriespecifieke frequentieomvormers.

Control Panel Design

Om tot een complete, normconforme engineering voor een control panel te komen, moet u heel wat stappen doorlopen. Elektrotechniek is dan ook veelzijdig en complex, en kan dus veel tijd in beslag nemen. Tenzij u de elektrische engineering digitaal uitvoert, met Control Panel Design in de TIA Selection Tool van Siemens.

Motor Start selectiegids

Weet u niet zeker wat de juiste aandrijfoplossing is voor uw toepassing?

Siemens’ Motor Start selectiegids helpt u de juiste aanpak voor uw motorstart te vinden door slechts enkele eenvoudige vragen te beantwoorden.

Download de catalogus