5

Industriële Automatisering & Aandrijvingen

SIMATIC

Industriële Automatisering

Het schaalbare automatiseringsportfolio van Siemens zorgt voor een optimale oplossing voor elke toepassing.

Samen met geïntegreerde engineering in TIA Portal, helpt het u uw kosten en de time-to-market aanzienlijk te verminderen.

SINAMICS

Frequentieomvormers

Of u nu een pomp, ventilator, transportband of mixer wil aandrijven: in het SINAMICS gamma vindt u een frequentieomvormer die perfect past bij uw toepassing.

De G reeks kunt u eenvoudig integreren in TIA Portal zodat ze samen met een SIMATIC PLC een perfect geïntegreerd geheel vormen.

SCALANCE

Netwerkcomponenten voor industriële communicatie

Deze componenten vormen de basis van communicatienetwerken in productie- en procesautomatisering. SCALANCE-producten voldoen aan alle eisen voor ultra-efficiënte industriële netwerken en bussystemen.

Of het nu gaat om industriële netwerken, routering, beveiligingstoepassingen, toegang op afstand of Industrial Wireless LAN – SCALANCE is de oplossing!

SIRIUS

Industrieel schakelmateriaal

SIRIUS is een uniek uitgebreid portfolio voor elke industriële besturingstoepassing. De grote voordelen: door hun modulaire ontwerp kunnen onze producten op een zeer eenvoudige manier worden gepland en ingebouwd in een schakelkast.

Ze zijn bovendien bijzonder eenvoudig te integreren in gedistribueerde systemen.

Motorstarters

Driefasige asynchrone motoren zijn momenteel de meest gebruikte elektromotoren in de industrie. Om ze te starten en te regelen is een breed scala aan producten en oplossingen beschikbaar.

Van eenvoudige combinaties voor vaste snelheid door bijvoorbeeld contactoren, compacte hybride starters tot softstarters en voor variabele snelheid met onze frequentieomvormers.