4

Producten en diensten voor de installateur kleine commerciële gebouwen

Schneider Electric begeleidt de installateur met producten en diensten die voldoen aan de behoeften van hun klanten; rekening houdend met benodigdheden op de bouwplaats, of het nu gaat om woningen, winkels, kleine en grotere tertiaire gebouwen.

Voor voedingswinkels bijvoorbeeld, is het kunnen controleren en monitoren van ladingen en het waarborgen van de koelketen essentieel.
Voor 24/24 services, is de bedrijfscontinuïteit van strategisch belang om klanten de zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben, ook bij stroomuitval.
In grote winkelcentra, zijn flowmanagement via veiligheidsverlichting en energiebeheer centrale onderwerpen, met het oog op kostvermindering.

PrismaSeT S

Dubbel geïsoleerde kast tot 160A, voor een installatie net zoals in woningen

Deze klasse 2, voorgemonteerde, alles-in-één, metalen behuizing biedt elke installateur de mogelijkheid om autonoom aan de slag te gaan. De elektrische distributie is vergelijkbaar met residentiële installaties en wordt vergemakkelijkt door een verticaal distributiesysteem (VDIS) en omkeerbare zijkoker.

Acti9 PowerTag

Een compacte draadloze energiesensor, die real-time monitoring en gegevensverzameling mogelijk maakt. Dankzij meldingen kan u rekenen op operationele efficiëntie en uptime.

Easy UPS 3S

3-fasige noodstroomvoeding van 10 tot 40 kV

Deze met EcoStruxure verbonden UPS is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie in elektrische ruimtes, en biedt een breed bedrijfstemperatuurvenster en krachtige bescherming tegen overbelasting, en dat alles in een compact en licht formaat.

Mureva Styl

Waterdicht schakelmateriaal, IP55 en IK08, voor optimale weerstand en gebruiksgemak. Bevat zowel referenties voor opbouw als inbouw met verschillende bevestigingsmogelijkheden.

Exiway

Een nieuw gamma SATI aangesloten noodverlichting, conform de regelgeving en discreet en eenvoudig te installeren; om de verplaatsing en evacuatie van mensen te vergemakkelijken voor alle soorten gebouwen: hotels, kantoren, winkels en dergelijke.

EcoStruxure Facility Expert Small Buildings

Geef uw klanten 24/7 toezicht over hun onderneming

Dankzij deze cloudapplicatie krijgen uw klanten de mogelijkheid om hun energieverbruik op locatie en op afstand te meten en optimaliseren. Dankzij meldingen m.b.t. elektrische of apparatuurstoringen, wordt de bescherming van mensen en eigendommen opgevoerd.
Volg deze stappen voor een vlotte inbedrijfstelling:

  • Download de app (android, iOS)
  • Verbind uw smartphone met het elektriciteitspaneel van de klant
  • Werk de inbedrijfstelling af (ongeveer 10 minuten)