5

Versnel uw digitale transformatie

Maak gebruik van de mogelijkheden van slimme, geconnecteerde technologieën met EcoStruxureTM, Schneider Electric’s IoT-gebaseerde architectuur en platform
IAD Registered badge

Rexel is door Schneider Electric geregistreerd als een Alliance Industriële Automatisatie Distributeur (AIAD)

Rexel wordt door de lokale industriële markt erkend als bedrijf met de technische capaciteiten en industriële productkennis die nodig zijn om onze klanten te ondersteunen. Wij kunnen u voorzien van Schneider Electric Industrial Automation aanbiedingen om uw activiteiten snel aan te passen en te verbeteren voor nu en voor de volgende generatie van smart manufacturing. Bent u er klaar voor?

In de kijker

Slimme en krachtige machines

Industriële automatisatie

De voordelen van een AIAD partner voor uw digitale transformatie

Uw lokale partner

We combineren de oplossings-expertise van Schneider Electric met lokale marktinformatie om u oplossingen en project-ondersteuning te bieden die zijn afgestemd op uw behoeften.

Kennis over uw business

We hebben directe toegang tot de kennisbank van Schneider Electric, inclusief uitgebreide applicatie-documentatie, deskundige training, klantverhalen en meer.

EcoStruxure expertise

We leveren oplossingen op basis van Schneider Electric’s EcoStruxure-architectuur en -platform waarmee u kunt profiteren van de voordelen van het IoT en uw digitale transformatie helpt versnellen.

Ondersteuning en projectbegeleiding

Wij zijn één aanspreekpunt voor uw projecten. Ons team van experts staat klaar om een implementatieoplossing te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften.

APPS, ANALYTICS, SERVICES

Transformeer uw fabriekspersoneel in besluitvormers die kunnen bijdragen aan het optimaliseren van uw activiteiten dankzij intelligente tools en analyses.

EDGE CONTROL

Dankzij de verbonden besturingsplatformen krijgt u een beter inzicht in de activiteiten, met een reductie van de tijd-tot-markt en het procesenergieverbruik en een verbetering van de productiviteit.

CONNECTED PRODUCTS

Schneider Electric’s connected products maken uw systeem intelligent, waardoor uw assets geavanceerde procesgegevens bieden voor slimmere bedrijfsvoering.

Voeg digitale services toe aan uw EcoStruxure architectuur

Een veilige verbinding met uw toestellen vanop afstand met EcoStruxure Secure Connect Advisor.

Deze applicatie maakt encrypted verbindingen (ProtectEM – IEC 62443-3-3) met HMIs, PLCs, en snelheidsregelaars waardoor technici en programmeurs vanop afstand real-time toegang krijgen als waren ze bij de installatie. Een kostenbesparing van verplaatsing en een snellere opstart na uitval.

Meer informatie?

Wenst u advies over automatisatie in uw bedrijf?
Vraag het ons, gratis en vrijblijvend!

Rexel Gent
Zeeschipstraat 76, 9000 Gent

Rexel Aartselaar
Vluchtenburgstraat 3, 2630 Aartselaar

Rexel Jumet
Allée Centrale – Zoning de Jumet, 6040 Charleroi

Recente realisaties

Ik wens gecontacteerd te worden door een Industriële automatisatie specialist.

Bezorg ons hier uw gegevens, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ik wens een live demonstratie van een Rexel specialist om de industriële automatisatie mogelijkheden te ontdekken (Industry 4.0).

Bezorg ons hier uw gegevens, een Rexel specialist zal zo snel mogelijk contact opnemen.