4

Rexel wint gouden Benelux Event Award voor Lightlab 2017

Tijdens de Benelux Event Awards (waarbij de beste corporate events van het voorafgaande jaar worden beloond) mocht Rexel, samen met eventpartner Act!events, plaatsnemen op de hoogste plek op het podium. Samen wonnen we goud in de categorie ‘Fairs & Exhibitions’ voor Lightlab 2017.

Lightlab is de brand name waarmee Rexel zich op de markt positioneert als dé referentie in de verlichtingswereld en vormt de onmisbare schakel tussen fabrikant, architect, installateur en bouwheer. We staan garant voor een échte meerwaarde voor elk van hen.

Met Lightlab 2017 onderging de klassieke expositie een ware onderdompeling. Een uniek concept in een unieke setting om het tweejaarlijks event onvergetelijk te maken.

Niet minder dan 23 verlichtingsproducenten stelden hun nieuwste producten voor in een concept gebaseerd op bekende en minder bekende filmscènes. Van Star Wars tot The Green Mile tot Scream, de ene blockbuster na de andere passeerde de revue maar de échte sterren waren natuurlijk de lichtproducenten zelf. Hun producten werden geïntegreerd in de filmdecors die Act!events op maat creëerde en produceerde.

Act!events wist het Amerikaans Theater in Brussel vast te leggen als locatie, een gebouw met een rijke geschiedenis die teruggaat naar Expo ’58 en waar vervolgens verschillende media zich vestigden. Het pand, dat een vijftal jaar leeg stond, werd omgetoverd tot een spectaculaire venue waar heel wat te ontdekken viel. Liften, make-up ruimtes, radiostudio’s, … Allemaal werden ze getransformeerd voor de Lightlab-route die elke gast mocht volgen.

Quote van de jury: “Act!events heeft op briljante wijze de kaart van de onderdompeling getrokken, om voor de klant een merkbewustheid te creëren bij architecten en elektro-installateurs. De opstelling van de producten in scènes van verschillende iconische films is slechts het zichtbare deel van de creativiteit en het strategische werk van het agentschap.”

Met deze mooie erkenning op zak, werkt Rexel al volop aan de Lightlab editie 2019, waar we opnieuw een unieke ervaring willen creëren en verlichting op een unieke manier in de kijker zetten!

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email