4

Install Day 2021

Op 19 november kan je ons vinden in Brussels Kart Expo voor de 4de editie van Install Day. We geven graag een voorsmaakje van de nieuwigheden die we in petto hebben die dag.

Rexel wil een antwoord bieden op de klimaatuitdagingen van morgen door de introductie van nieuwe, digitale tools en het verder uitbouwen van hun expertise in ecologische oplossingen. Een grote stap vooruit richting een groenere planeet, maar ook tijdbesparend en ontzorgend voor de installateur, zodat die zich volledig kan focussen op de dagelijkse business. Tijdens Install Day licht Rexel dan ook graag hun aanpak en meerwaarde toe. 

Expertise duurzame technieken
We staan allen voor grote uitdagingen wat de energietransitie betreft. Het totale energieverbruik moet de komende jaren sterk dalen en de resterende energieconsumptie dient maximaal te worden ingevuld door hernieuwbare energiebronnen. We zullen dan ook alle multi-energietechnieken moeten inzetten om het objectief van een emissievrij Europa tegen 2050 te behalen. Rexel kan u hierin met de nodige expertise, advies en een uitgebreid productengamma bijstaan. Onze specialisten in laadpalen, zonnepanelen en ventilatie volgen de marktevolutie en reglementering op de voet en helpen de installateur om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit, waarin ook hij een meer adviserende rol naar de eindklant opneemt en hem persoonlijk begeleidt in deze energietransitie.

 

 

Onze specialisten kunnen de klant on-site bijstaan bij de indienststelling. Rexel biedt als internationale groep een uitgebreid aantal kwalitatieve merken aan tegen de beste prijzen met flexibele leveringsmogelijkheden. De installateur kan beroep doen op tal van tools die we aanbieden, zoals brochures, opleidingen, installatievideo’s en de configurator.

Met deze laadpaalconfigurator willen we onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen bij de uitbreiding van de laadpaalinfrastructuur. Deze configurator, gericht op residentiële installaties, is eenvoudig in gebruik, genereert in enkele klikken een gedetailleerde offerte en garandeert een onmiddellijke levering van de voorgestelde laadpalen en alle bijhorende accessoires.

 

Bij Rexel vindt de klant dus alle voordelen terug van een gespecialiseerde groothandel in combinatie met een uitgebreide technische kennis en logistieke ondersteuning.

Netstore app
De Netstore app, de mobiele versie van de e-shop, werd in een nieuw jasje gestoken. Deze applicatie is onmisbaar op verplaatsing en op de werf. De beschikbaarheid en de prijzen in het uitgebreide online productengamma kunnen 24/7 in real time bekeken worden. De geïntegreerde Track & Trace maakt het mogelijk om alle details van de bestellingen op te volgen en exact te zien wanneer de producten beschikbaar zijn.

Een eerder aangekocht product kan gemakkelijk opnieuw besteld worden door het scannen van de QR- of barcode.

Last minute nog een artikel nodig? Kies een filiaal naar keuze en haal de bestelling binnen de 45 minuten af.

We bieden de klanten eveneens de mogelijkheid om hun retours online in te geven. Op die manier besparen zij een rit naar een Rexel-filiaal.

 

Night&Day nachtsas
Naast de logistieke mogelijkheden die we aanbieden via Netstore, kunnen Rexel-klanten ook terecht in één van de 30 beschikbare Night&Day nachtsassen. Deze zijn 24/7 beschikbaar met een persoonlijke toegangscode vanaf 05u00 in de ochtend.

Naast de afhaling binnen de 45 minuten in het filiaal, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze express delivery, waarbij we een last minute bestelling binnen de twee uur op de werf leveren.

 

Rexel zet zich 100% in voor een duurzame aanpak van de activiteiten en doet er alles aan om zoveel mogelijk tijd voor de klant te besparen en de productiviteit te verhogen.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email