5

Earth Day 2022

Op 22 april is het Earth Day. Hét uitgesproken moment om actie te ondernemen op klimaatgebied. Als bedrijven nu niet in actie komen, zal de klimaatverandering de economie steeds verder aantasten, de schaarste doen toenemen, winsten en werkgelegenheidsvooruitzichten aantasten en ons allemaal treffen. Er zijn zoveel grote en kleine acties die we kunnen ondernemen om een betere wereld te maken voor iedereen.

Rexel zet woorden om in daden en nam het afgelopen jaar tal van duurzame initiatieven. En het stopt hier niet. Samen kunnen we een antwoord bieden op de klimaatuitdagingen van morgen. Want een groene toekomst is een welvarende toekomst.

Plant je mee met Rexel, Gigamedia en Bizline?

In het kader van hun programma binnen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) kondigen Gigamedia en Bizline een uitzonderlijke actie aan. Bij elke aankoop van 300 euro in Gigamedia of Bizline-producten op Netstore planten zij, in samenwerking met TreesEverywhere, één boom. Deze actie loopt van 22 april tot 31 december 2022. Door je aankoop sta je mee aan de basis van concrete actie.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email