4

SIRIUS Industrieel schakelmateriaal

SIRIUS CONTROL

Alles voor besturen en beschermen : magneetschakelaars, motorbeveiligingsschakelaars, overbelastingrelais en motorgroepen in zeven bouwgrootten tot 250 kW.

Door hun modulaire ontwerp kunnen deze producten geprojecteerd en ingebouwd worden op een zeer eenvoudige manier. Ze zijn vooral makkelijk te integreren in gedistribueerde systemen.

SIRIUS Hybrid

Intelligente, compacte en efficiƫnte softstarters en motorstarters : Dankzij de innovatieve hybride schakeltechniek schakelt de apparatuur snel, efficiƫnt en met een laag energieverbruik.

De robuuste en ruimtebesparende modules zijn geschikt voor vele uiteenlopende applicaties, inclusief fail-safe toepassingen.

SIRIUS Monitor

Alles voor monitoren, bewaken en besturen : Motor- en energiemanagement met SIMOCODE Pro, Tijdrelais, Monitorings- en bewakingsrelais, koppelrelais en signaalomvormers, veiligheidsrelais 3SK, modulair veiligheidssysteem 3RK3, Veiligheidsreleis voor stilstand- en snelheidsbewaking, AS-Interface.

SIRIUS Command

Alles voor bedienen en signaleren : Deze componenten zijn de eerste keuze wanneer er informatie wordt uitgewisseld tussen mensen en machines.

Ze zijn compact, robuust, kunnen snel en eenvoudig gemonteerd worden en bieden flexibele communicatie functionaliteit.