5

SCALANCE Netwerkcomponenten voor industriële communicatie

SCALANCE X

Industriële ethernetswitches

Een uitgebreide portfolio van industriële ethernetswitches, met diverse ontwerpen en prestatieklassen, waarborgt optimale oplossingen voor alle netwerkcommunicatie, niet alleen in veeleisende industriële omgevingen.

SCALANCE W

Industrieel draadloos LAN

Draadloze communicatie met Industrial Wireless LAN (IWLAN) biedt meer flexibiliteit bij de netwerkplanning en is ook betrouwbaar om de veiligheid van personeel en machines te waarborgen.

SCALANCE M

Industriële routers

Het ruime aanbod industriële routers biedt tal van mogelijkheden om verspreid liggende installaties en machines te verbinden – draadloos mobiel, via internet of PROFIBUS – in functie van de noden.

SCALANCE S

Industriële beveiligingscomponenten

De portfolio met industriële beveiligingscomponenten biedt specifieke beveiligingsoplossingen voor industriële automatiseringstechnologie, om risico’s op het vlak van gegevensbeveiliging te voorkomen.

FastConnect-portfolio

Met FastConnect vindt u altijd precies de juiste bekabelingstechnologie voor uw noden.

Het systeem biedt een ruim assortiment kabels en connectoren – ook voorgemonteerd – voor M12- en RJ45-verbindingssystemen in drie categorieën: koperen kabels en connectoren, glasvezelkabels en stroomkabels.