4
Residentie Steenhuize – Wijnhuize

Van oude hoeve naar strakke nieuwbouw

Dat de transformatie van de oude hoeve naar een strakke nieuwbouw in Steenhuize-Wijnhuize meer dan geslaagd is, hoeft niet meer gezegd als we de prachtige realisatiefoto’s bekijken.

Lightlab voorzag deze prachtige villa van de meest moderne verlichting waarbij het zwart/wit contrast duidelijk behouden bleef. Het idee ontsproot om op het gelijkvloers alles in het wit te laten, met toestellen zoals de Tweeter van Delta Light, de Moon en heel wat indirecte ledstrips aan de ramen en in de vestiaire van Unibright. De inbouwprofielen in badkamer, bureau en dressing zijn van TAL. In de garage zijn ook ledstrips en profielen van Unibright geïntegreerd. Op het eerste verdiep werden enkel zwarte toestellen geplaatst, zoals de Marbul van Modular en de Brix van TAL in de slaapkamer. De ouders van het gezin leven volledig beneden, terwijl het verdiep bestemd is als complete woonst voor hun zoon.

Dé eyecatcher van de woning is ongetwijfeld de buitenverlichting, de Ledstrips en profielen zijn hier van Unibright en Delta Light.

Installateur: Guy Holderbeke