5
Residentie Leenaert – Lochristi

Dali gestuurd residentieel LED project

De bouw van jouw eigen huis in handen nemen van A tot Z? Geen evidentie in combinatie met een drukke job en een gezinsleven, maar elektro-installateur, Ward Leenaert, maakte er gedurende één jaar zijn project van. Samen met zijn gezin verhuisde hij in het voorjaar naar zijn eigen gerealiseerd droomhuis.

Het huis is voorzien van alle recentste snufjes op het vlak van sturing en domotica. Voor de keuze van de verlichting deed hij beroep op de expertise van Lightlab. Bij het betreden van de inkomhal springen de geplaasterde Stripp armaturen van Brick in the Wall onmiddellijk in het oog. De gang is verder voorzien van Micro Reo spots van Delta Light.

Wanneer we door de stalen deur de keuken binnenwandelen, valt direct de enorme bolvormige Random Light van Moooi op. Boven het keukeneiland werd een op maat gemaakte Xline Beam ledlijn (3 x 122 cm) van UNI-BRIGHT geplaatst. Deze werd trimless bevestigd in het plafond, wat resulteert in een strak design in de moderne keuken. Verder werden in de keuken ook de spots Xline Axxent 3 en 5 van UNI-BRIGHT en de Gyn pleisterarmaturen van Delta Light geplaatst.

In de woonkamer werden de Gyn en Gyn OK van Delta Light voorzien.

Vooraan de woning, in het bureaugedeelte van Ward, is de gependelde versie van de Xline Beam van UNI-BRIGHT terug te vinden.

Het M-line recessprofiel met zwarte cover van UNI-BRIGHT werd in de inloopdouche van de badkamer voorzien, opnieuw volledig dimbaar, met daarin een 1200 mono ledstrip (240 leds/meter).

In het ruime bureau op zolder plaatste Ward enkele Varo spots van Delta Light en in de ingebouwde kast de S-line flat recess ledstrip met zwarte cover van UNI-BRIGHT. Ook hier werd een zwarte gependelde X-Line Beam voorzien boven het bureau.

Het hele huis werd Dali gestuurd in samenwerking met Qbus.