4
Iliaens – Alken

Doe-het-zelfzaak Iliaens: multifunctioneel verlichtingsproject

De nieuwbouw van de luxueuze doe-het-zelfzaak Iliaens in Alken werd compleet met Maxos Fusion van Philips voorzien. Het geheel moest een high-end uitstraling geven en die opzet is zeker geslaagd.

Na een rondleiding in het LAC (Lighting Application Center – belevingscentrum) van Philips in Eindhoven, raakte de eindklant volledig overtuigd van de voordelen die de Maxos Fusion te bieden had in een industriële winkelopstelling. Het optimale energieverbruik, de prijs-kwaliteit en de multifunctionaliteit waren daarbij doorslaggevend. Als kers op de taart heeft de zwarte versie ook nog een esthetisch design, wat onmiddellijk in het oog springt wanneer de klanten de winkel betreden.

Onze verlichtingsspecialist werkte samen met Philips een ontwerp uit voor Iliaens. De zwarte Maxos Fusion heeft een dubbele asymmetrische lichtbundel. Dit vooral omwille van het design, maar ook om met een beperkt verbruik de nodige verticale verlichting op de winkelrekken te voorzien. De inkomhal van de winkel is een ruimte met meerdere functies en wordt ’s avonds ook gebruikt wordt voor sociale evenementen. Hiervoor werd multifunctionele verlichting ingezet met RGB voor het plafond. De noodverlichting werd compleet mee geïntegreerd in het Maxos-verhaal.

Download de brochure