5

Team hernieuwbare energie nog gerichter tot uw dienst

Duurzaamheid is één van de strategische waarden binnen de Rexel Groep. Elektrificatie is de nieuwste trend en schept heel wat nieuwe opportuniteiten.
De aanvragen en projecten worden vandaag steeds complexer. Door de hoge energieprijzen is het financieel vaak interessant om over te stappen naar kostenbesparende alternatieven of de zelfconsumptie te verhogen. Bovendien geldt er bij nieuwbouw en grote renovatiewerken een installatieverplichting van sommige technieken, zoals ventilatie en laadpalen.

Alle technieken staan bijgevolg met elkaar in verbinding. Door onze specialisten te groeperen per regio zullen we de vragen van de klanten vlugger, efficiënter en completer kunnen beantwoorden.

Het team van specialisten blijft groeien en zal op één locatie vanuit vier verschillende regio’s verspreid over het land operationeel zijn. Per regio kunnen jullie met alle vragen rond hernieuwbare energie terecht op één centraal e-mailadres. Op die manier kunnen we alles op een eenvoudige en efficiënte manier opvolgen. Er zullen centraal ook meer opleidingen en infosessies georganiseerd worden zodat onze klanten telkens op de hoogte zijn van alle nieuwigheden en trends.

 • Regio Oost- & West-Vlaanderen is operationeel vanuit REXEL GENT
  Telefoon: 09 247 12 32
  E-mailadres: MEowvlaanderen@rexel.be

 • Regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant is operationeel vanuit REXEL HERENTALS
  Telefoon: 014 94 50 98
  E-mailadres: MEantwerpenlimburg@rexel.be

 • Regio Henegouwen, Waals-Brabant & Brussel is operationeel vanuit REXEL JUMET
  Telefoon: 071 42 92 11
  E-mailadres: MEwal@rexel.be

 • Regio Luik, Namen & Luxemburg is operationeel vanuit REXEL NANINNE
  Telefoon: 081 40 99 77
  E-mailadres: MEwal@rexel.be
Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email