4

Rexel opent tweede Smart Store in Sint-Truiden

De tweede Smart Store in Sint-Truiden is officieel geopend. Dit volautomatisch agentschap zal de klanten de mogelijkheid bieden om ook buiten de openingsuren ter plaatse materiaal te bestellen en af te halen.

Het feit dat heel wat klanten uit de Truiense regio digitaal bestellen lag mee aan de basis van de keuze van deze locatie. De nieuwe Smart Store wordt niet in een bestaand filiaal ondergebracht, maar is gevestigd in een voormalige elektrozaak. Tijdens de werkuren zal er steeds een Rexel medewerker aanwezig zijn voor bijkomend advies.

Over de Smart Store

Via een toegangscode krijgen professionele klanten toegang tot de Smart Store. Net zoals de Smart Store in Marcinelle omvat de nieuwe shop een 1000-tal courante artikelen en zal deze 24/7 toegankelijk zijn. Bestellen kan zowel digitaal als ter plaatse via een codeklavier. De robot maakt de bestelling klaar en bezorgt ze in een sas, waarna ze direct kan worden meegenomen.

De toekomstplannen

De Smart Stores stellen ons in staat om nog dichter bij de klant te staan en een lokale service te verlenen. Met een netwerk van 53 fysieke filialen zijn we regionaal al goed vertegenwoordigd en we blijven onze lokale aanwezigheid nog versterken via de Smart Stores. 

Het is niet uitgesloten dat er in de toekomst nog extra Smart Stores zullen bijkomen. Het kan een mooie aanvulling zijn, zeker in steden waar er overdag beperkte bereikbaarheid is.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email