4

Rexel België kondigt samenwerking aan met Efinance Belgium voor distributie van Ecotap laadpalen

Rexel België, dé specialist in elektrotechnische materialen, kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Efinance Belgium voor de distributie van Ecotap laadpalen in België. Deze strategische samenwerking brengt twee vooraanstaande bedrijven samen om te voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen in de Belgische markt.

Ecotap, als onderdeel van de Legrand Group, staat bekend om zijn hoogwaardige laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Ecotap laadpalen onderscheiden zich door hun modulaire opbouw en bestaan steeds uit hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke componenten. De robuuste stalen behuizing maakt ze uitermate geschikt voor diverse toepassingen, variërend van thuisinstallaties, de zakelijke en industriële markt tot publieke parkings.

Het Ecotap gamma omvat zowel AC laders tot 22 kW uitgaand vermogen als snelladers, die geschikt zijn voor zowel personen- als vrachtvervoer. Legrand voorziet een certifiering voor installateurs zodat de installatie en plaatsing van Ecotap laadpalen steeds met kennis van zaken worden uitgevoerd.

Steven Leeten, strategic business development manager: ‘De integratie van Ecotap laadpalen in het productportfolio van Rexel België zal een belangrijke rol spelen in het streven naar duurzaamheid, een van de kernwaarden binnen Rexel België. Als dé specialist in elektrotechnische materialen begrijpt Rexel België de groeiende complexiteit van energieprojecten en de noodzaak om klanten snel en efficiënt te ondersteunen.‘

Siegfried Sánchez Campos, commercieel directeur bij Efinance Belgium: ‘De samenwerking tussen Rexel België en Efinance Belgium markeert een belangrijke mijlpaal in de inspanningen van beide bedrijven om hoogwaardige duurzame oplossingen aan te bieden aan Belgische klanten. Door de krachten te bundelen, streven we ernaar om de transitie naar een duurzamere toekomst te versnellen. Onze klanten de ‘certified memebers’ kunnen per direct terecht bij Rexel voor de aanschaf van Ecotap laadoplossingen’.

Over Efinance Belgium: Efinance Belgium is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde technologische laadoplossingen, met een focus op innovatie en klantgerichtheid. Als erkend integrator door de Legrand Group speelt Efinance Belgium een cruciale rol in het faciliteren van de energietransitie door hoogwaardige diensten aan te bieden die de duurzaamheid en efficiëntie van energievoorziening verbeteren.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email