6

PODCAST ZONNEPANELEN | EP02: Alles over de PV-verplichting vanaf 2025

Vanaf 2025 wordt het verplicht voor grootverbruikers om zonnepanelen te installeren. Maar wie zijn deze grootverbruikers precies? Nadim en Kobe leggen uit dat dit grote ondernemingen betreft met een constante productie, maar ook pretparken en andere bedrijven met een hoog jaarverbruik.

Daarnaast bespreken ze de mogelijke uitzonderingen op deze verplichting en de controles en boetes die zullen volgen voor bedrijven die hier niet aan voldoen. Het is aan de bedrijven om zelf  een installateur te contacteren en Rexel staat klaar om deze installateurs zowel technisch als administratief te ondersteunen.

De vraag rijst of installateurs kunnen voldoen aan de verwachte piek in aanvragen. Nadim en Kobe benadrukken het belang voor installateurs om goed voorbereid te zijn op deze grote installaties. Gelukkig is de installatie van zonnepanelen een stuk eenvoudiger geworden, en Rexel biedt uitgebreide ondersteuning. Ook komen mogelijke subsidies en premies aan bod, wat het plaatje nog aantrekkelijker maakt voor bedrijven.

Luister naar deze aflevering en bereid je voor op de PV-verplichting vanaf 2025. Ontdek wat dit betekent voor grootverbruikers en installateurs en hoe Rexel kan ondersteunen bij een soepele overgang.

Meer info over onze podcast vind je hier

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email