7

PODCAST ZONNEPANELEN | EP01: Zijn zonnepanelen nog een interessante investering?

In deze aflevering van Rexel Talks duiken we in de wereld van zonnepanelen en bespreken we of investeren in zonnepanelen nog steeds de moeite waard is. Onze gastsprekers, Nadim en Kobe, geven een duidelijk antwoord: volmondig ja!

Waarom zijn zonnepanelen nog steeds een interessante investering? Momenteel zijn de prijzen historisch laag. Na de grote stormloop van vorig jaar door de afschaffing van de subsidie is er nu een overaanbod aan zonnepanelen, wat tot lagere prijzen heeft geleid. Dit maakt het een ideaal moment om te investeren.

Nadim en Kobe bespreken de nieuwste technologische verbeteringen in zonnepanelen, zoals geavanceerde zonnecellen die efficiƫnter en krachtiger zijn dan ooit tevoren. Daarnaast leggen ze uit hoe zonnepanelen een aanzienlijke verbetering van de EPB-score opleveren, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw energierekening.

Ook voor installateurs is er goed nieuws: de installatie van zonnepanelen is eenvoudiger dan ooit en Rexel staat klaar om hierin te ondersteunen.

Luister naar deze aflevering en ontdek waarom zonnepanelen nog steeds een fantastische investering zijn, zowel voor consumenten als installateurs!

Meer info over onze podcast vind je hier

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email