6

PODCAST VENTILATIE: installateur als ventilatiespecialist

Hoe kunnen installateurs hun diensten uitbreiden door ventilatie toe te voegen aan hun expertise? Ventilatiesystemen zijn vandaag de dag van cruciaal belang om propere lucht te garanderen en vochtproblemen te voorkomen. Door je als installateur te gaan specialiseren in ventilatie, kun je een complete oplossing bieden voor het binnenklimaat.

In onze nieuwe podcast rond ventilatie gaan we dieper in op enkele feiten en veronderstellingen rond ventilatie.

In de eerste aflevering bekijken we de bijkomende vaardigheden en kennis die hiervoor nodig is. En hoe die vaardigheden een mooie aanvulling kunnen zijn voor een elektrotechnisch installateur.

In de tweede aflevering gaan we dieper in op de recente wetgeving omtrent ventilatie in gebouwen. Met de groeiende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, wordt de EPC-score een steeds belangrijker criterium bij de verkoop of verhuur van gebouwen. Dit maakt het aanbieden van ventilatiediensten als installateur nu buitengewoon interessant.

In de derde aflevering duiken we in de praktijk en bespreken we stap voor stap het ontwerp, de installatie en het onderhoud van ventilatiesystemen.

Benieuwd naar meer?

Aarzel dan niet om onze podcasts te beluisteren en Rexel Talks te volgen op Spotify.

Meer info over onze podcast vind je hier

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email