7

NIEUWE PODCAST: zijn zonnepanelen nog steeds een interessante investering?

In onze nieuwe podcastreeks staat een zeer actueel en belangrijk onderwerp centraal: zonnepanelen. Of het nu gaat om grootgebruikers, zoals bedrijven en industriële gebouwen of residentiële projecten: zonne-energie is een hot topic. Maar hoe zit het precies met de toepassingen en voordelen van zonnepanelen voor deze verschillende gebruikers?

Onze collega’s, Nadim De Fraeye en Jonathan Rousseau, geven jou, samen met twee installateurs, alle antwoorden op de prangende vragen rond zonnepanelen. 

In de eerste aflevering van Rexel Talks duiken we in de wereld van zonnepanelen en bespreken we of investeren in zonnepanelen nog steeds de moeite waard is. Na de grote stormloop van vorig jaar door de afschaffing van de subsidie is er nu een overaanbod aan zonnepanelen, wat tot lagere prijzen heeft geleid. Dit maakt het een ideaal moment om te investeren. 

In de tweede aflevering kom je alles te weten over de PV-verplichting vanaf 2025. Ontdek wat dit betekent voor grootverbruikers en installateurs en hoe Rexel kan ondersteunen bij een soepele overgang. 

In de laatste aflevering hebben we het over het belang van energiemanagement. Ontdek hoe energiemanagement jou kan helpen efficiënter en duurzamer energie te gebruiken.

Benieuwd naar meer?

Aarzel dan niet om onze podcasts te beluisteren en Rexel Talks te volgen op Spotify.

Meer info over onze podcast vind je hier

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email