4

Een selectie van duurzame producten: Sustainable Selection

De vraag naar ecologische producten en oplossingen die bijdragen aan een groenere levensstijl blijft toenemen. Rexel bevestigt opnieuw zijn engagement voor een duurzamere wereld en lanceert de “Sustainable Selection”, een weloverwogen selectie van producten en oplossingen die voldoen aan uw behoeften. 

Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een minimale impact op de planeet, respecteren de ethische waarden en dragen bij aan de energietransitie. Dit concept is het resultaat van een voortdurende wisselwerking met toonaangevende leveranciers zoals Schneider en Nexans. Deze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot de lancering van de Sustainable Selection, waarmee we u hoogwaardige en milieuvriendelijke opties aanbieden. We blijven constant innoveren en het aanbod verbeteren om aan de stijgende vragen te voldoen. 

De Sustainable Selection-producten worden onderworpen aan strenge selectiecriteria:

Toegewijde leveranciers

De leveranciers hebben het Duurzaamheidscharter ondertekend. Zij verbinden zich ertoe om te voldoen aan strikt gedefinieerde sociale- en milieunormen

Producten die bijdragen aan de energietransitie

Producten die een aanzienlijke bijdrage leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot tijdens het gebruik.

De beste producten in hun categorie met ecolabel

Producten die voldoen aan de certificeringsvereisten van geselecteerde milieukeurmerken.

Producten met de beste ecologische voetafdruk in hun categorie

Circulariteit

Producten ontworpen om afval te minimaliseren en circulariteit te bevorderen. 
(binnenkort beschikbaar)

De producten van Sustainable Selection in een oogopslag

Het is eenvoudig: wanneer u een product zoekt op Netstore, zoek dan naar het pictogram van de Sustainable Selection op de betreffende producten. Dit pictogram vindt u ook op de productpagina, waar u meer kunt lezen over waarom het product geselecteerd is.

Met dit pictogram kunt u een selectie van producten identificeren die voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van duurzaamheid en die de energietransitie bevorderen.

De “Sustainable Selection” is vanaf nu terug te vinden op Netstore.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email