4

Duurzaam partnership met Belgian Digital Infrastructure Association

Rexel Belgium is trots om een duurzaam partnership aan te gaan met de Belgian Digital Infrastructure Association (BDIA). Deze strategische alliantie betekent een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om innovatie te stimuleren, industrieën te versterken en bij te dragen tot de duurzame ontwikkeling van het digitale ecosysteem van ons land.

Bij Rexel Belgium hebben we altijd geloofd in de kracht van partnerships om onze impact te vergroten. Met deze nieuwe samenwerking bundelen we onze krachten met BDIA om de groei van digitale infrastructuuroplossingen in het hele land te katalyseren. Onze expertise in verschillende sectoren sluit naadloos aan bij de missie van BDIA om uitmuntendheid te promoten en de digitale transformatie in België te bevorderen.

Deze samenwerking biedt niet alleen een mogelijkheid tot het uitwisselen van ideeën, maar zorgt ook voor een samensmelting van expertise. Binnen Rexel zullen onze gespecialiseerde divisies – Conectis, Energiedistributie en Multi Energy – samenwerken om baanbrekende oplossingen naar de voorgrond te brengen:

🔌 Conectis (Datanetwork Specialists): onze experts op het gebied van datanetwerken zullen een centrale rol spelen bij het verbeteren van de efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid van digitale netwerken en zorgen voor naadloze connectiviteit welke de ruggengraat vormt van de hedendaagse technologische gedreven wereld.

⚡ Energy Distribution Specialists: omdat energie de levensader van onze samenleving is, zetten onze specialisten in energiedistributie zich in om de energieverdeling te optimaliseren en zo de weg vrij te maken voor een duurzamere en veerkrachtigere energietoekomst.

☀️ Multi Energy Specialists (zonnepanelen, omvormers, batterijen, laadpalen):
onze specialisten in multi energie omarmen de urgentie van duurzame energieoplossingen en zijn toegewijd aan het leveren van ultramoderne zonne-energie-, batterij- en EV-laadoplossingen die aansluiten bij de milieudoelstellingen in België.

Maar dat is nog niet alles! Onze samenwerkingshorizon reikt zelfs nog verder dankzij onze bestaande samenwerking met elec calc™, een paradepaardje van Trace Software International. Deze samenwerking voedt ons streven naar het leveren van uitgebreide software oplossingen voor elektrisch ontwerp, berekening en analyse, waardoor de energieprocessen voor professionals in verschillende industrieën worden gestroomlijnd.

Wat komt eraan? Deze samenwerking betekent een krachtige mix van expertise, innovatie en gedeelde visie. Samen met BDIA wil Rexel het voortouw nemen in het herdefiniëren van het Belgische digitale infrastructuurlandschap. Terwijl technologie aan een ongekend tempo evolueert, zullen onze gezamenlijke inspanningen ervoor zorgen dat bedrijven toegang hebben tot de beste oplossingen en ondersteuning, zodat ze een digitale toekomst tegemoet gaan.

Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we aan deze transformatie reis beginnen met BDIA, Conectis, Energy Distribution, Multi Energy en onze partners bij elec calc™

Laten we samen innovatie stimuleren!

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email