4

Configurator laadpalen 2.0: eenvoudiger, sneller en accurater

Vanaf 2026 zullen enkel wagens die geen broeikasgassen uitstoten, zoals elektrische wagens, fiscaal aftrekbaar zijn. Rexel wil u zo goed mogelijk ondersteunen bij de aankomende uitbreiding van deze laadpaalinfrastructuur en lanceert daarom een vernieuwde configurator voor complete residentiële laadprojecten.

De nieuwe configurator, die gericht is op residentiële installaties, biedt u een heel pak meer informatie dan de voorgaande versie, zodat u onmiddellijk een antwoord krijgt op veelgestelde vragen rond laden. We schotelen u een handige vragenlijst voor, waarmee u zich samen met uw eindklant kunt voorbereiden op de uitvoering van het project. Op basis van die antwoorden kunt u van start gaan met de opmaak van een offerte op maat. Doordat de tool gebruikmaakt van standaard brutoprijzen, kan u deze ook rechtstreeks doorlopen met uw eindklant. De configurator geeft bijkomend alle elektrische materialen weer die nodig zijn voor de plaatsing, waaronder accessoires, beveiligingen, transfo’s, … Kortom, een totaaloplossing voor uw laadproject.

Maandelijks doen we een update van de tool met de meest recente elektrische voertuigen op de markt. De configuratie van de laadpaal blijft ook mogelijk wanneer het type wagen nog niet gekend is. Als laatste extraatje bieden we de mogelijkheid om de digitale teller van de netwerkbeheerder toe te voegen. Nadien wordt uw offerte automatisch aangemaakt en kunt u de producten onmiddellijk bestellen en laten leveren.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email