12

Flex à la carte

Behalve een uitgebreid aanbod in standaard voorbedrade flexibele buizen, biedt Figibel ook voorbedrade flexibel à la carte.

Figibel: boegbeeld van de voorbedrade buis

In hun eigen atelier is Figibel in staat om nagenoeg alle kabels te verwerken. Figibel werkt vanuit de behoefte van de installateur en zoekt mee naar oplossingen.

We bedraden uw kabel op maat of stellen draden/kabels samen in flexibele buis.

Flex configurator op Netstore

Vind met het grootste gemak uw voorbedrade buizen

Combineer tot 3 verschillende kabels in één flex

Kies uit 4 verschillende buisdiameters*

Levering van uw Flex à la carte binnen 48 uur**

*Indien technisch mogelijk
**Na goedkeuring van offerte

Makkelijk plaatsen

Efficiënter installeren, kan met de flexafroller: het hulpmiddel bij uitstek voor de professionele installateur die regelmatig voorbedrade buizen plaatst.

De speciale constructie van deze afroller zorgt voor een betere stabiliteit en laat toe om de kabels nog makkelijker te installeren.

Buizen à la carte

Behalve een uitgebreid aanbod van standaard voorbedrade flexibele buizen, biedt Figibel ook voorbedrade flexibel à la carte. In hun eigen atelier is Figibel in staat om nagenoeg alle kabels te verwerken volgens uw specifieke behoefte.

Figibel werkt vanuit de behoefte van de installateur en zoekt mee naar oplossingen. Ze bedraden uw kabel op maat of stellen draden/kabels samen in flexibele buis.

Ongeëvenaarde service

Figibel beschikt over een ruime voorraad (85% van de producten zijn uit voorraad leverbaar!) en staat garant voor een snelle levering.

Dat resulteert in een flinke tijdsbesparing voor de klant. En tijdsbesparing resulteert in kostenbesparing.