4

VANDER ELST
Vander Elst @ Electrify

Vander Elst is een full-service importeur die elektrotechnische producten en oplossingen van 16 internationale topmerken naar de Belgische residentiële en tertiaire bouw- en installatiemarkt brengt die een kwalitatief alternatief bieden voor de gevestigde merken. Ze zetten hiernaast sterk in op digitale dienstverlening én kennisoverdracht. Actief sinds 1983, blaast Vander Elst dit jaar trots 40 kaarsjes uit!

Hun aanbod is rijk. Van installatiemateriaal en gereedschap tot deurcommunicatie, stekkers, schakelaars en werfmateriaal. De focusdomeinen waarvoor u bij Vander Elst een totaaloplossing geniet zijn:

  1. Elektrificatie en kabelmanagement op de werkplek en in publieke ruimtes
  2. Communicatie en veiligheid van een gebouw
  3. Innovatief & efficiënt installeren

SOLAR & eMobility

Sinds juni van dit jaar bundelde Vander Elst hun krachten met ABL GmbH om de Belgische markt te voorzien van laadinfrastructuur die veilig, snel, duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Vandaag al komen ze met een gloednieuwe laadpaal: de eM4 Twin. Een laadstation dat geschikt is voor woningbouw, bedrijven én grotere parkeergarages.

Naast e-mobility zet Vander Elst ook sterk in op tooling voor PV-installaties. Met Cimco, Famatel en Wiska als sterkhouders hebben ze alles in huis om u snel te voorzien van het juiste installatiemateriaal.

Meer weten? Bezoek www.vanderelst.be en ontdek hun aanbod.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email