5

TRAYCO
Masters in cable management

Trayco is sterk in het produceren, innoveren en installeren van kabeldraagsystemen, maar we doen meer dan dat. We denken met u mee over de juiste producten, veiligheid, een efficiënte installatie enzovoort. Het levert u niet alleen professioneel advies op maat op, maar ook tijdswinst, kostenbesparing en in sommige cases ook nieuwe kwaliteitsproducten uniek geproduceerd op maat van uw project.

Onze revolutionaire schroefloze opstelling – een ware gamechanger in de sector! Bij ons geloven we in innovatie en het vereenvoudigen van processen voor onze klanten. Met onze schroefloze opstelling hebben we niet alleen een oplossing gecreëerd die de montage eenvoudiger maakt, maar ook nog eens aanzienlijk snellere montagetijden mogelijk maakt.

THE.FORCE is een baanbrekend gamma kabelladders gericht op industriële projecten, maar uiteraard ook inzetbaar voor andere toepassingen zoals tunnelbouw, oil & gas, petrochemie, power distributie, telecom,… THE.FORCE beschikt over alle eigenschappen voor een superdegelijke industriële installatie. Grote ondersteuningsafstanden, prijskwaliteit, veiligheid: deze sterke ladder combineert het allemaal.

Trayco biedt een breed assortiment ondersteuningssystemen en accessoires voor een snelle en flexibele montage van zonne-installaties.

Dankzij hun duurzame afwerking (UG en CO) kunnen deze systemen zowel intern als in een agressievere omgeving (bv. zoutwater) worden gebruikt. Als installateur wint u aanzienlijk tijd bij het gebruik van de clipsbare accessoires.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email