5

SPELSBERG
Industriële – en buitenbehuizing

De lege behuizingen van Spelsberg bieden een grote diversiteit aan maten en materialen.

Mocht u tussen de vele verschillende standaard behuizingen niet de juiste kunnen vinden, dan ontwerpen wij graag samen met u een product dat aan uw eisen voldoet.

  • 15 basisbehuizingen met maximaal 3 verschillende dekselhoogtes
  • Deksel grijs of transparant
  • Modulaire mallen: voordelige aanpassing aan de wens van de klant
  • Kunststof: keuze uit polystyreen (TK PS) of glasvezelversterkt polycarbonaat (TK PC)
  • Met gladde zijwanden of voor-gestanste metrische uitbreekopeningen

 

Dankzij modulair opgebouwde spuitgietmatrijzen in onze productie kunnen aanpassingen van onze behuizingen eenvoudig en voordelig worden uitgevoerd. Opdrukken voor het deksel evenals speciale oppervlaktebekleding zijn net zo goed mogelijk als aanvullende boringen of schroefdraad – en dat al vanaf kleine aantallen. Omdat wij alle competenties van prototypebouw tot en met de productie in één fabriek bundelen, kan Spelsberg ook complete nieuwe ontwikkelingen snel realiseren.

Niet alleen de TK- behuizing maar ook onze robuuste GEOS behuizing komt daarvoor in aanmerking.

De GEOS-behuizingen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in industriële omgevingen en buiten. De behuizingen bieden hoge bescherming van klasse IP67, zijn extreem robuust en hebben veel details voor een gebruiksvriendelijke en snelle montage. De dozen van glasvezelversterkt polycarbonaat zijn leverbaar vanaf maat 30×30 cm tot een formaat van 40×50 cm, in het grijs en sinds kort ook in het zwart. De behuizing, die UV bestendig is, kan onbeschermd buiten worden geïnstalleerd en beschut de ingebouwde elektrische installatie tegen extreme weersinvloeden. Dankzij het afdichtingsprincipe Drain Protect kan vocht op geen enkele manier binnendringen. Afhankelijk van de toepassing kunnen industriële en outdoor behuizingen worden gecombineerd tot een compleet schakelsysteem en kunnen deze volledig gecustomized worden!

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email