5

QBUS
Maakt woningen en gebouwen slim

Luqas, de slimme energiemanagementmodule, stuurt de grote verbruikers in uw woning om de energiefactuur te drukken, visualiseert  uw energiestromen op de Qbus Control App om een beter inzicht te krijgen en geeft notificaties om tijdig te kunnen ingrijpen en autoconsumptie te maximaliseren. Deze DIN-rail module wordt verbonden met de digitale meter, lokaal netwerk, laadpalen en de warmtepomp of warmtepompboiler. (355)

De Qbus Wireless Interface – Zigbee (QWI/ZB) koppelt draadloze Qbus Zigbee modules en producten van andere fabrikanten met het Zigbee protocol aan een Qbus-systeem. Hierdoor kan je een draadloze uitbreiding op het Qbus-systeem realiseren, en/of een klassiek bekabelde installatie omvormen tot een slimme installatie. (273)

De nieuwe onopvallende slimme sensoren van Qbus, de SENMoLi en SENMax zijn twee busgestuurde en -gevoede modules.

SENMoLi bevat een bewegingsdetector en een lichtsensor die zijn ingewerkt in een kleine, vlakke, inbouwbare behuizing. De SENMax sensor bevat in dezelfde behuizing daarnaast ook een CO2-sensor, vochtigheidssensor en temperatuursensor. Beide sensoren bestaan zowel in inbouw als opbouw dankzij een ronde metalen armatuur. (374)

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email