5

Onze specialisten bieden hulp in noodsituaties

LED technologie heeft een enorme impact gehad op het design en de functionaliteit van noodverlichting. Als compacte lichtbron met een bijzonder laag verbruik kan LED de levensduur en capaciteit van de batterij optimaal benutten, zowel bij centrale als decentrale toepassingen.

Het huidige aanbod in- of opbouwtoestellen gaat van uiterst discreet en eerder puur functioneel tot stijlvol element binnen het project.

Effectieve noodverlichting en vluchtwegverlichting zijn nu perfect op elkaar afgestemd. Ook de keuze uit eenvormige pictogrammen is beschikbaar volgens de recentste normering.

Een ander belangrijk aspect is de toevoeging van DALI uitvoeringen waarbij we een netwerk aan toestellen opbouwen dat er voor zorgt dat centrale terugkoppeling van de status van elk toestel mogelijk wordt. Hierdoor is real-time monitoring mogelijk met automatische update van het logboek, alsook een periodieke rapportering. Een fysieke controle door een technische medewerker is dankzij deze toepassing niet meer nodig.

Rexel werkt graag een aangepast voorstel uit. Wij geven de nodige projectondersteuning en werken hiervoor nauw samen met onze gespecialiseerde partners.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email