5

Automatiseren en integreren van verschillende technieken

Bij de start van een verlichtingsproject worden alle aspecten van verlichting en automatisatie onder de loep genomen zodat onze specialisten een zo volledig mogelijk beeld kunnen schetsen van het project. Uiteraard is onze aanpak verschillend in een bestaand project (relighting) en een geplande nieuwbouwsituatie. Om een optimaal systeem te realiseren bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden.

Rexel beschikt over een team van specialisten die in samenspraak met de installateur, architect en eindklant naar de meest aangewezen oplossing zal zoeken voor uw project.  Alle aspecten van verlichting en automatisatie worden systematisch onder de loep genomen om zo een volledig beeld te kunnen vormen van het project.  Naargelang de vraag gaan we over tot een plaatsbezoek, een bespreking in onze Lightlab concepts of een initiële studie op basis van de plannen.  

Het spreekt voor zich dat de aanpak zal verschillen tussen een bestaand project en een geplande nieuwbouwsituatie.  Het grote voordeel is dat Rexel niet merkgebonden is, waardoor wij samen met u de keuze hebben uit een uitgebreid gamma producten om een optimaal systeem te realiseren.

We stellen u graag enkele van deze systemen voor:

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email