Bestel een energiemeter en ontvang een GRATIS garantieverlenging voor de omvormer!

Waarom een energiemeter installeren?

SolarEdge is van mening dat elke PV-systeemeigenaar het eigen energie verbruik zou moeten maximaliseren. Een van de beste manieren om dat te doen, is de toevoeging van een thuisaccu voor energieopslag. Maar als een huiseigenaar nog niet klaar is voor een thuisaccu, of in de toekomst meer panelen wil installeren, kan de toevoeging van een energiemeter aan zijn PV-systeem hem de benodigde kennis en inzicht geven om dat besluit in de toekomst te nemen.

Informatie is kennis! Geef huiseigenaren 24 uur per dag en in real-time volledig inzicht in de energieproductie van hun PV-systeem en hun huishoudelijk energieverbruik.

Help uw klanten met:

  • Begrijpen hoeveel en wanneer ze energie opwekken en gebruiken.
  • Meer energiebesparende producten aan hun PV-systeem toevoegen – nu of in de toekomst – zoals de smart energy heet-water regelaar en contactdozen voor home automation.
  • Beter gebruik maken van de energie die door hun PV-systeem wordt geproduceerd.

Profiteer van de aanbieding

Om het gebruik van SolarEdge energiemeters te bevorderen, melden wij verheugd dat alle residentiële SolarEdge omvormers (<15 kW), waarop een SolarEdge energiemeter wordt aangesloten, vanaf 17 september tot en met 31 maart 2019 een gratis garantieverlenging tot 15 jaar ontvangen (3 jaar extra garantie op de omvormer).

Om voor de gratis garantieverlenging in aanmerking te komen moet een systeem tussen 17 september en 31 maart 2019 in het SolarEdge monitoring platform geregistreerd worden. Nadat de registratie door ons is gecontroleerd, ontvangen u, uw distributeur en de geregistreerde huiseigenaar een bevestiging van de garantieverlenging.

Let op: deze aanbieding is alleen geldig binnen Europa en niet voor 1-fase omvormers met compact technologie en 1-fase StorEdge omvormers.

Bestel de SolarEdge energiemeter
op onze Netstore:

KLIK HIER