Combinatie van slimme energiemonitor en slimme thermostaat nieuwe stap richting smart home.

De Smappee app maakt vanaf nu deel uit van het “Works with Nest“-ecosysteem. De combinatie van de slimme energiemonitor Smappee met ‘Works with Nest’ betekent dat gebruikers zowel de Smappee slimme energiemonitor als de Nest Learning Thermostat kunnen raadplegen en aansturen via één app.
Enerzijds zie en controleer je je energieverbruik via de app, anderzijds biedt de Nest Learning Thermostat gezinnen meer mogelijkheden om bewust om te gaan met hun verwarming.

Smappee-gebruikers hadden al heel wat Smart Home mogelijkheden door de integratie van Smappee met verschillende Internet of Things-platformen. Zo kunnen ze alle apparaten in huis verbinden en aansturen via triggers. Met de Smappee Switch kunnen ze die apparaten ook vanop afstand aan- en uitschakelen.

NEST LEARNING THERMOSTAT
Deze 3e generatie thermostaat leert je favoriete temperatuur en programmeert zichzelf. Hij houdt het huis aangenaam warm en bespaart energie als je weg bent.

Bestellen

SMAPPEE ENERGIE MONITOR
Maakt je huis slim en energie-efficiënt. Monitort realtime je elektriciteitsverbruik, -kosten en sluimerverbruik.

Bestellen

SMAPPEE SOLAR ENERGIE MONITOR
Deze versie heeft een zonnig kantje. Realtime gegevens over je elektriciteitsverbruik, sluimerverbruik en verbruik tot op toestelniveau in de Smappee app zijn standaard.

Bestellen