STREAM

Een stroom aan nieuws uit de energiewereld

Nieuw van Esdec: Clickfit Evo golfplaatdak

24/03/2020|

ClickFit EVO Golfplaatdak: universeel, gemakkelijk & snel ClickFit EVO Golfplaatdak is speciaal ontwikkeld voor toepassing van het bekende ClickFit EVO systeem op golfplaatdaken zoals die bijvoorbeeld veelduidig in de agrarische sector te [...]

SMA conform met de vernieuwde C10/11 normering

12/03/2020|

Hoe conform zijn met de vernieuwde C10/11 normering in België? Vanaf 1 maart 2020 moeten alle omvormers in België voldoen aan de nieuwe C10/11 normering, de lokale vertaling van de nieuwe verordening gepubliceerd door [...]

Duco wint Batibouw Award 2020

06/03/2020|

En de Eco Award 2020 gaat naar … Duco Ventilation & Sun Control! Op Batibouw werden gisterenavond de Belgian Building Awards uitgereikt. De awards bekronen professionals en exposanten voor verschillende prestaties. [...]

Load More Posts
multi energie

Bent u installateur van zonnepanelen?
Ontdek hoeveel uw klanten kunnen besparen met een digitale meter aan de hand van de simulator van de VREG.

Naar de simulator

Wist u dat…

Rexel een configurator voor laadpalen heeft ontwikkeld?

In slechts drie eenvoudige stappen kunt u het juiste laadpunt en de installatie-toebehoren kiezen en ontvangt u een offerte met nettoprijzen.

VOORDELEN VAN DE CONFIGURATOR:

  • er is geen enkele voorkennis vereist
  • voor elke toepassing kunt u verschillende varianten en offertes snel opmaken
  • deze tool helpt u om uw kennis te vergroten rond de technologie van het laden
Ontdek hem hier

“Door een stijgende vraag naar energiezuinige producten moet de kennis van deze markt steeds worden bijgeschaafd. Daarom organiseert Rexel geregeld opleidingen zodat u op de hoogte blijft in deze veranderende energiewereld.”

Chris Van Puyvelde, Specialist HVAC

“Bij Rexel beschikt u over een team die de technieken kent, op de hoogte is van alle geldende normen en ondersteuning biedt op de werf. Dit geeft de installateur, architect en alle verschillende stakeholders van het project alle vertrouwen.”

Jonathan Rousseau, Specialist Verwarming

“Voor uw PV-projecten biedt Rexel een waaier aan services: simulatie van de toekomstige opbrengst van een PV-installatie, installatie- en aansluitschema op maat, werfbegeleiding bij de installatie van het eerste project, en zoveel meer…”

Jeroen Lochs, Specialist PV

“Vandaag is wifi een selectiecriterium voor klanten in hun keuze voor hotels. Binnenkort geldt hetzelfde voor laadstations voor elektrische wagens.”

Mathias Desloovere, Specialist EV

Download onze catalogi:

HVAC catalogus
PV-EV catalogus

ONTDEK ONS MULTI ENERGIE GAMMA :

multi energie

PV

HVAC

EV