Jobs – Specialist 2018-06-25T11:45:06+00:00

Word jij onze nieuwe product specialist van Rexel?

Hieronder vind je een overzicht van de openstaande vacatures.

Is deze uitdaging iets voor jou? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief via onderstaand contactformulier.

Lighting Specialist (Oost-& West-Vlaanderen)

Voor de regio’s Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gedreven collega’s (M/V) die behoren tot de groep van “Lightlab” consulenten binnen Rexel België en verantwoordelijk zijn voor het technisch klantenadvies voor de productfamilie verlichting, het opstellen van offertes, het uitwerken van lichtstudies, het beantwoorden van lastenboeken, het encoderen van bestellingen en het beantwoorden van vragen van klanten per telefoon, per mail en/of mondeling in de toonzaal.

Profiel:

 • U heeft een technische opleiding genoten en/of heeft een goede kennis van elektrisch installatiemateriaal
 • Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in een soortgelijke functie waarbij u technische vak- en marktkennis in verlichting hebt opgedaan
 • Kennis van de installatie branche, regionale/lokale spelers, de producten, de markt en/of de leveranciers is een groot pluspunt
 • U bent commercieel gedreven, klant- en servicegericht en kan meedenken met uw klant. U haalt voldoening uit het binnenhalen van een project.

Ons aanbod:

Wie aan de slag gaat bij Rexel Belgium, kan rekenen op een boeiende uitdaging bij een marktleider in de wereld van energie. U draagt aanzienlijke verantwoordelijkheden en combineert heel veel teamwork met de nodige zelfstandigheid. U komt terecht in een mensgerichte organisatie met sterke waarden en een zeer dynamische sector! Afhankelijk van uw interesse en profiel, zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien.


Specialist Data & Security (Antwerpen/Limburg)

Je bent de referentie omtrent Data en Security voor jouw klanten en hebt aandacht wat er op de markt beweegt.
Realiseren van vooropgestelde doelstellingen omtrent omzet, brutomarge en jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille zijn dingen die je elke dag opnieuw triggeren. Je hebt oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren en om te zetten in offertes.
Je kennis van de branche en producten zal je helpen om bestaande klanten te laten groeien alsook nieuwe klanten en opportuniteiten te detecteren. Networking heeft geen geheimen meer voor jou.
Je bent leergierig en hebt de wil om te winnen.


Lighting Specialist (filiaal Woluwe)

Rexel is toonaangevend in de distributiewereld van elektrische producten, diensten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt (www.rexel.be).

In ons indrukwekkend productaanbod vindt u het meest innovatieve op het gebied van elektrisch materiaal, HVAC, verlichting, beveiliging, databekabeling, home en building automation en energiebesparende producten. Maar het zijn vooral onze medewerkers die het verschil maken. Hun vakkennis en zin voor onberispelijke dienstverlening zorgen voor een absolute meerwaarde en een uitzonderlijke klantbeleving.

Voor het filiaal te Woluwe zoeken we een dynamische Lighting Specialist (m/v)

Functie:

Je behoort tot de groep van “Lightlab” binnen Rexel België en je bent verantwoordelijk voor het technisch klantenadvies voor de productfamilie verlichting, het opstellen van offertes, het uitwerken van lichtstudies, het beantwoorden van lastenboeken, het ingeven van bestellingen en het beantwoorden van vragen van klanten per telefoon, per mail en/of mondeling in de toonzaal.

 • Technisch product gerelateerde of klant gerelateerd advies, info en ondersteuning (alternatieven, cross and upselling)
 • Verlichtingsprojecten (incl het creatief mee helpen uitzoeken en -werken van oplossingen)
 • Lichtstudies (Dialux, Relux)
 • Lastenboeken
 • offertes en bestellingen (opmaak, opvolging en analyse)

Profiel:

 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol
 • Technisch sterk. Zin om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen
 • Nederlandstalig met goede kennis van het Frans.
 • Gedreven, contactvaardig en sociaal
 • Flexibel, u communiceert vlot, effectief en efficiënt op verschillende niveaus
 • Oplossings- en resultaatgericht
 • Zelfstandig en proactief

Ons aanbod:

Wie aan de slag gaat bij Rexel Belgium, kan rekenen op een boeiende uitdaging in de wereld van energie. U draagt aanzienlijke verantwoordelijkheden en combineert heel veel teamwork met de nodige zelfstandigheid. U komt terecht in een mensgerichte organisatie met sterke waarden en een zeer dynamische sector! Uw energie transformeert ons!

Afhankelijk van uw interesse en profiel, zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien.

Interesse?

Bezorg ons snel uw CV en motivatiebrief via mail aan hrmteam@rexel.be

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Counter Sales

External Sales

Internal Sales

Branch Manager

Head Office