SolarEdge Technologies, Inc. (“SolarEdge”) (NASDAQ: SEDG), wereldleider in slimme energietechnologie, kondigde vandaag aan dat het een interactief en virtueel evenement voor zonne-energie in de week van 15 juni organiseert. In het licht van de vele geannuleerde vakbeurzen lanceert SolarEdge een virtueel evenement waarin solar professionals kunnen zien, horen en praten over de nieuwste smart energy-innovaties en de laatste trends in de industrie kunnen vernemen, met behoud van de sociaal gewenste afstand.

Tijdens een 2-daagse online zonne-energie evenement zal SolarEdge haar nieuwste commerciële en residentiële smart energy-oplossingen op haar virtuele stand presenteren, persoonlijke ontmoetingen met een team van experts en management organiseren, virtuele rondleidingen vanaf het hoofdkantoor geven en zowel trainingen als presentaties voor thought-leadership verzorgen. Installateurs en professionals uit het vakgebied zullen de mogelijkheid hebben om een compleet bezoek aan de SolarEdge-stand te ervaren.

“Omdat SolarEdge altijd op zoek is naar creatieve oplossingen om obstakels te overwinnen, of het nu gaat om het oplossen van technologische uitdagingen of het stimuleren van de industrie onder de huidige omstandigheden, is besloten om onze leidende positie in te zetten voor de realisatie van een uniek evenement voor de zonne-energiebranche in deze uitdagende periode,” verklaarde Lior Handelsman, SolarEdge’s VP Marketing & Productstrategie en oprichter. “Wij geloven dat als onderdeel van het herstelproces, de wereld de toenemende behoefte aan een veerkrachtiger elektriciteitsnet op basis van hernieuwbare energie nog meer zal begrijpen. Door het aanbieden van dit innovatieve en interactieve zonne-energie evenement hopen we installateurs te helpen zich voor te bereiden op de toekomst en daarmee hun bedrijven in de ontwikkeling te ondersteunen”.

Voor meer informatie of voor een ‘early bird’ registratie, klik hier:  solared.ge/virtual-show