NIEUW: SMA 360° app: alles in één app.
De volledige ondersteuning voor zonnestroominstallateurs.

SMA focust meer dan ooit op een volledige 360° ondersteuning voor de installateur met de introductie van de SMA 360° app. Deze biedt specialisten in zonne-energie de best mogelijke ondersteuning tijdens hun dagelijkse werk – van planning tot werking en service – waardoor ze hun klanten nog beter kunnen bijstaan.

Zo kunnen installateurs met de app in een paar klikken een professionele offerte aanmaken. De klant zal aangenaam verrast zijn: in een mum van tijd ontvangt hij een voorstel en ontwerp in zijn mailbox, inclusief een efficiëntieberekening. Nieuwe functies zoals een QR-codescan voor inbedrijfstelling en opvolging zorgen daarnaast voor een maximaal comfort van de installateur. Dankzij de app heeft hij op ieder moment alle installatiegegevens van zijn klanten bij de hand. Verder heeft de installateur ook steeds toegang tot de meest recente technische informatie en kan hij bij een storing dankzij instructies een efficiënte service bieden aan zijn klant.

Kortom, met de SMA 360° app kunnen installateurs hun verkoopgesprekken optimaliseren, installaties eenvoudig inbedrijfstellen en opvolgen en een efficiëntere service verlenen.

Meer informatie en alle voordelen op een rij kan u hier terugvinden.