Dag allemaal,

Wie had exact een jaar geleden gedacht dat 2020 zo uitdagend zou worden? Dat dit jaar collectief in ons geheugen zal blijven hangen is een feit, maar in plaats van te blijven stilstaan bij wat iedereen al gehoord heeft of weet, zou ik met u mijn kijk op twee zaken willen delen.

Vooreerst zou ik u graag, in naam van mijn directiecomité, willen bedanken om ons zo goed bij te staan in deze woelige COVID-periode. We hielden samen vol en versterkten de focus op wat er echt toe doet. De verbintenis en het engagement waren groter dan ooit. We namen onze verantwoordelijkheid op, als werkgever en als leverancier, door op een serieuze, flexibele en correcte manier te handelen.

Ik wil ook enkele inzichten delen om dingen op een positieve manier te zien en te benaderen. Angst is een slechte raadgever en het resultaat van negatieve gedachten. Focus op wat gelukkig maakt en laat deze negatieve gevoelens wegebben. We horen te vaak in de media dat alles slecht gaat, maar laat ons proberen om de dingen anders te gaan bekijken:

  • Overweeg om een positieve betekenis te geven aan de dingen in het leven, zie er de positieve kant van in.
  • Droom en creëer een beeld van een toekomst waarin u zich gelukkig voelt.
  • Stel doelen en leef het leven dat u wil leiden.
  • Durf te doen waar u goed in bent en handel hiernaar.
  • Hou vast en hou vol.
  • Deel de successen met uw naasten.

Dit lijkt misschien een beetje ver van de realiteit, maar sta hier even bij stil en misschien zal u de dingen na een tijdje in een ander perspectief gaan zien. Nu we het einde van het jaar naderen, is dit misschien het uitgelezen moment om hier even over na te denken.

Ik wens u heel fijne eindejaarsfeesten en kijk uit naar wat 2021 ons zal brengen. Een nieuw jaar, waarin we hopelijk terug letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar mogen komen.

Tot heel binnenkort.

Pierre Benoit & het directieteam