Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober 2017 organiseert Lightlab voor de zevende keer zijn verlichtingsevent. Geen beurs, maar een uniek event op een opmerkelijke locatie. Laat u onderdompelen in de wereld van de showbizz en ontdek wat onze innoverende verlichtingspartners voor u in petto hebben!

Amerikaans Theater

Elk jaar gaat Lightlab op zoek naar een uitzonderlijke locatie. Dit jaar viel het oog op het Amerikaans Theater in Brussel. Het Amerikaans Theater, dat werd gebouwd naar aanleiding van de Wereldtentoonstelling in 1958, kent u vooral als de locatie waar de opnamestudio’s van de VRT vroeger gevestigd waren. Tal van tv-programma’s, zoals de Droomfabriek en de Premiejagers werden er opgenomen, maar ook The Rolling Stones en Walt Disney passeerden er de revue. Qua showbizzgehalte kan dit dus tellen!

Glitter & Glamour

30 innoverende verlichtingsfabrikanten dompelen u onder in de wereld van de glitter & glamour en lichten in deze unieke setting hun producten op een opmerkelijke manier uit. De rode loper wordt nog een laatste keer uitgerold in het Amerikaans Theater… Mis deze unieke kans niet!

Het programma

17u.
Welke positieve invloed heeft licht op ons welzijn? Een introductie rond Human Centric Lighting door Groen Licht Vlaanderen

18u.
Welkomstdrankje

Vanaf 18.30u. (doorlopend)
Tour Lightlab 2017

20.30u.
Speech Pierre Benoit

Vanaf 21u.
Walking dinner, open bar & DJ

GRATIS REGISTRATIE VERPLICHT: KLIK HIER