FlatFix Fusion is een revolutionair en lichtgewicht plat dak montage-systeem voor zonnepanelen op grote en kleine platte daken. Het systeem kan snel op verschillende manieren worden opgebouwd om zo tot een optimale oplossing te komen.

Flatfix Fusion is ontworpen om slechts met een gering aantal componenten snel en eenvoudig zonnepanelen op een plat dak te monteren. De hoofdcomponenten worden door middel van slimme klik-verbindingen in elkaar gezet. Voor de montage van de zonnepanelen is slechts één stuk gereedschap nodig. Mede hierdoor wordt de installatietijd van het PV-systeem sterk verkort zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Mede door de Esdec Fusion calculator, die het bouwplan samenstelt, wordt het 5-stappen testprotocol nageleefd dat Esdec uitvoerig heeft getest en samengesteld aan de hand van uitgebreide testen en resultaten op het gebied van wind, omgeving, materiaal en thermische ontkoppeling.

Bekijk het introductiefilmpje

5-stappen testprotocol

De verschillende componenten van Fusion zijn aan elkaar verbonden door middel van klikbare los-vast koppelingen. Tevens kan het systeem over de stationair geplaatste daksteunen “glijden” zonder dat deze loskomen van de basiselementen. Hierdoor wordt de thermische werking van het gebouw niet doorgegeven aan het PV-systeem en vice versa – het systeem blijft veilig op de plaats. Dit voorkomt beschadigingen aan het PV-systeem of de dakhuid.

Het FlatFix Fusion systeem is getest in de windtunnel en is beschermd door meerdere patenten. FlatFix Fusion is een 100% Nederlands product met een unieke garantie van 20 jaar.

BESTEL UW FLATFIX FUSION HIER!