DUCOBOX SILENT CONNECT:
Slimme & stille ventilatiebox voor een gezond binnenklimaat

De DucoBox Silent Connect is als stilste box van Europa de ideale toepassing binnen vraaggestuurde woningventilatie. Dankzij de dubbele wand, in combinatie met een akoestische bodemplaat, werkt de ventilatiebox fluisterstil. Bij dit type is er bovendien de keuze tussen boxsensoren of ruimtesensoren, allebei op basis van CO2– en/of vochtmetingen.

In combinatie met Tronic ventilatieroosters vormt de DucoBox Silent Connect de ideale oplossing. Het DucoTronic System onderscheidt zich immers van de rest door gebruik te maken van elektronisch gestuurde toevoerroosters, op basis van het gemeten CO2-gehalte. Zo gebeurt ventilatie enkel waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid. De ventilatieroosters openen en sluiten zich immers automatisch naargelang de ventilatiebehoefte. Een optimale energiebesparing is hierdoor een feit. Ook prijs- en EPB-matig is dit ventilatiesysteem interessant: voor een lage prijs kun je immers veel E-peil punten scoren.

Bovendien is de DucoBox Silent Connect – net zoals de DucoBox Focus – verkrijgbaar met Duco’s Communication Print voor een eenvoudige connectie met de Duco Ventilation App. Dankzij een goed doordachte installatiewizard en automatische probleemdetectie verzekert deze gratis applicatie de gebruiker van een kwalitatief eindresultaat. Bovendien geeft de gebruiksvriendelijke interface in één oogopslag een duidelijk beeld van de werking en de prestaties van het gekozen ventilatiesysteem.

BESTEL UW DUCOBOX SILENT CONNECT HIER!