18/03 – UPDATE CORONAVIRUS: EXTRA MAATREGELEN  BIJ REXEL
Beste klant,

Volgend op onze eerste mededeling en als gevolg van de recente aankondigingen van de regering ter verhindering van de verspreiding van het Covid-19 in België, zijn we genoodzaakt om bijkomende maatregelen te treffen om de verspreiding van het virus te beperken.

Onze sector is een essentiële schakel voor de werking van vitale activiteiten in ons land (ziekenhuizen, industrie, spelers in de energiewereld). We zullen u onze diensten blijven aanbieden en zullen geopend blijven mits versterking van onze voorzorgsmaatregelen. De gezondheid van uw bedrijf en uw medewerkers, alsook die van onze mensen blijft onze belangrijkste prioriteit.

De nieuwe maatregelen die door Rexel worden genomen :

  • Onze 37 agentschappen blijven geopend maar de toegang tot de Self-Service en de kantoren is uitsluitend voorbehouden voor personeelsleden van Rexel. De bestellingen worden uitsluitend door onze teams klaargemaakt.
  • Al onze commerciële en technische teams blijven tot uw dienst om uw vragen via telefoon/e-mail te beantwoorden.
  • Geef prioriteit aan bestellingen via ons e-business platform Netstore/EDI, 24u/24 en 7d/7 toegankelijk, of via telefoon / e-mail
  • Leveringen aan huis of afhalingen via onze Night&Day nachtsassen worden sterk aanbevolen.

We stellen alles in het werk om binnen de tijdslimieten te leveren, niettemin raden wij u ten zeerste aan om zoveel mogelijk op uw bestellingen te anticiperen.

Algemeen vragen wij u om een afstand te respecteren van minstens 1,50 meter met uw gesprekspartner tijdens bezoeken aan agentschappen of bij contact met onze transporteur.
Bedankt om eveneens voorkeur te geven aan betalingen via bankkaart.

In naam van Rexel en alle teams die zich volledig voor u inzetten, bedank ik u voor uw loyaliteit en uw vertrouwen.

Pierre BENOIT
CEO  BENELUX / UK and IRELAND