Lightlab

Het Lightlab-team helpt u bij de uitwerking van uw totaalconcept in verlichting. 

Lightlab in het kort

59 verlichtingsspecialisten

12 concepts in België

Persoonlijk advies

Lichtstudies & 3D-plannen

Geïntegreerd totaalaanbod

Lichtsturing met o.a. KNX

Lightlab-team

Het Lightlab-team helpt u bij de uitwerking van uw totaalconcept in verlichting. Onze specialisten zijn een echte krak in hun vak en weten met hun uitgebreide technische en creatieve skills alle ruimtes optimaal te verlichten.

Zij staan mee aan de basis van uw project en ontvangen de installateur en de eindklant graag in één van de 12 Lightlab concepts voor het bespreken en opstellen van de lichtstudie.

Niet merkgebonden

Gezien wij niet merkgebonden zijn, kunnen we u een uitgebreid gamma aan technische, architecturale en decoratieve verlichting voorstellen, geheel volgens smaak en budget.

Wij analyseren eveneens wat u kunt besparen met energiezuinige verlichting en er kan lichtsturing met KNX, DALI, … in de studie voorzien worden.

Onze projecten

Onze projecten zijn heel uiteenlopend, van een residentiële woning, het uitlichten van een shop of een kantoorgebouw tot een complete relighting van een industriegebouw.

De lichtspecialisten worden continu opgeleid door onze verlichtingspartners. Zij zijn dus niet alleen op de hoogte van de laatste trends, maar ook van de recentste technieken en wetgeving.

Een lichtconcept op maat
van uw project

Een verlichtingsproject op de agenda staan, maar het ontbreekt u aan tijd en u wil graag bijkomende hulp en advies?

Recente realisaties