8

HVAC-onderdelen Wasco verdeeld via Rexel België vanaf 1 oktober

Vanaf 1 oktober 2024 zal Rexel België de verdeling van HVAC-onderdelen van Wasco voor de Belgische markt overnemen. De logistieke samenwerking met Wasco blijft wel behouden waardoor we kunnen rekenen op 20.000 onderdelen van meer dan 120 merken die Wasco in voorraad heeft. Hierdoor kunnen we het meest uitgebreide assortiment in onderdelen van België aanbieden.

Configurator

Via een innovatieve configurator, die beschikbaar zal zijn op Netstore, kunt u als installateur het gewenste HVAC-onderdeel gemakkelijk zoeken op basis van technische tekeningen. Door eenvoudig het merk te selecteren, de toepassing en/of het type/serie aan te duiden, krijg je alle onderdelen te zien die onmiddellijk kunnen besteld worden.

Daarnaast gaat Rexel de goede service die Wasco in het verleden reeds aanbood nog verhogen door ook voorraad van onderdelen te voorzien in geselecteerde filialen. U hoeft dan niet wachten op een levering, maar kunt indien gewenst het gevraagde onderdeel onmiddellijk afhalen.

Kortom: een betere service, toegang tot de configurator en een ruim assortiment aan producten. We stellen alles in het werk om bij te dragen aan een duurzame toekomst, gericht op elektrificatie en energietransitie. Rexel wil dan ook dé partner zijn in HVAC voor alle installateurs.

Ontdek de HVAC-onderdelen configurator op Netstore

Over Wasco

Als toonaangevende Nederlandse professionele groothandel in verwarming, sanitair, onderdelen, ventilatie en airconditioning, werd Wasco onlangs overgenomen door de Groep Rexel. Wasco is hoofdzakelijk gespecialiseerd in onderdelen voor centrale verwarming, en dit voor de belangrijkste merken op de markt. Tot 1 oktober waren ze ook actief in België en hebben ze zich geconcentreerd op de verkoop van deze wisselstukken via hun Belgische website.

Over Rexel

Rexel is wereldwijd expert in de professionele multichannel distributie van elektrische producten en diensten voor de energiewereld en biedt een breed assortiment duurzame en innovatieve producten, diensten en oplossingen op het gebied van techniek, automatisering en energiebeheer met betrekking tot bouw, renovatie, onderhoud en productie. Dankzij hun aanwezigheid op de Belgische markt met 53 filialen en 850 medewerkers, is Rexel in staat om u als installateur nog beter van dienst te zijn.

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email