7

TELETASK DOMOTICA
Een slimme keuze!

Sterk in integreren

Een hedendaagse woning omvat een brede waaier aan technieken. TELETASK domotica integreert deze technieken in een gebruiksvriendelijk domoticasysteem. TELETASK domotica staat garant voor comfort, veiligheid, energiebeheersing, flexibiliteit en tal van andere voordelen.

Tijdloze elegantie

De bediening gebeurt via standaard druktoetsen of één van de unieke TELETASK bedienconcepten. Een combi blijft ook mogelijk.

  • AURUS & AURUS OLED bedienpanelen: minimalistische glazen touchpanels verkrijgbaar in 4 kleurtinten. Zonder kap- of breekwerk kunnen ze via een standaard enkelvoudig inbouwdoosje gemonteerd worden. Mits toebehoren is ook een opbouw- en verzonken montage mogelijk.
  • OPUS 7” aanraakscherm: voorzien van een geïntegreerde microfoon, luidspreker en SIP-client en kan dus als volwaardig binnenstation voor diverse VoIP videofoonsystemen ingezet worden.
  • MAIOR met een 10”, 15” of 19 touch PC scherm. Via de GUI+ visualisatie worden alle functies beheerd.

Continuïteit

Het TELETASK systeem garandeert een continuïteit ook met het oog op toekomstige renovatieplannen. Wie ooit in het verleden voor TELETASK heeft gekozen, kan zijn installatie nog steeds aanpassen aan de hedendaagse tendensen. Uniek in het domoticalandschap! 


SUPPORT MATTERS

Een TELETASK-installateur staat er nooit alleen voor. Naast een brede waaier aan onlinetools (FAQ’s, handleidingen, programmatie voorbeelden, How To filmpjes, …) staat het STAGOBEL remote support team graag voor iedere TELETASK-installateur klaar!

Deel dit bericht:
Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email