Jobs – Specialist 2017-11-10T16:25:48+00:00

Word jij onze nieuwe product specialist van Rexel?

Hieronder vind je een overzicht van de openstaande vacatures.

Is deze uitdaging iets voor jou? Stuur ons jouw CV en motivatiebrief via onderstaand contactformulier.

Specialist Data & Security (Antwerpen/Limburg)

Je bent de referentie omtrent Data en Security voor jouw klanten en hebt aandacht wat er op de markt beweegt.
Realiseren van vooropgestelde doelstellingen omtrent omzet, brutomarge en jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille zijn dingen die je elke dag opnieuw triggeren. Je hebt oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren en om te zetten in offertes.
Je kennis van de branche en producten zal je helpen om bestaande klanten te laten groeien alsook nieuwe klanten en opportuniteiten te detecteren. Networking heeft geen geheimen meer voor jou.
Je bent leergierig en hebt de wil om te winnen.


Business Developer Gigamedia (Vlaanderen)

Wij zoeken een persoon die op de allereerste plaats commerciële feeling heeft. Uw belangrijkste opdracht bestaat uit de uitbouw van de verkoop in een gedeelte van België.
U staat in voor het bepalen van onze oplossingen en diensten (systemen van koperkabels en optische vezels, switch, wifi, video /IP, …) bij de commerciële teams van een netwerk van agentschappen, u moedigt hen aan en begeleidt hen in hun verkoopstappen bij zakelijke klanten. Daarnaast zorgt u ook voor de prospectie en de rechtstreekse uitbreiding van nieuwe klanten (nationale en regionale installateurs, tussenpersonen van netwerken, telecomoperatoren, studiebureaus, …).
U wordt ondersteund door onze pool van deskundigen en door het commercieel en marketingteam. U organiseert uw commerciële activiteit op autonome wijze en u zorgt voor een nauwkeurige verslaggeving en een feedback van alle nuttige informatie (klanten, markt, concurrentie).

U hebt een commerciële en/of computeropleiding (secundair onderwijs + minimaal 2 jaar) genoten. U hebt min. 5 jaar ervaring in de B2B-verkoop en u bent geïnteresseerd in de technologieën Voice, Data en Video, en meer bepaald in ondernemingsnetwerken en IP-convergentie. U beschikt over een operationeel niveau Engels en bent tweetalig Nederlands/Frans.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Counter Sales

External Sales

Internal Sales

Branch Manager

Head Office